Referencer

Omfattende erfaring

Som godkendt Tæt Tag Danmark entreprenør har JJ Tagdækning ApS stor erfaring med både store og små tagpap-tagdækningsopgaver.

 

Uanset om du er en større virksomhed, et boligselskab eller privat husejer, så kan vi løse din opgave – alene eller gennem vores landsdækkende netværk af entreprenører.

 

Vi har løst opgaver for en lang række virksomheder indenfor dansk handel og industri - og har lagt tag på alt fra store prestigebyggerier til lagerhaller - fra boligbyggeri til private villaer. Vi har desuden omfattende erfaringer med lægning af tag for offentlige instanser indenfor stat, amt og kommune - f.eks. sygehuse, ældreinstitutioner, børnehaver, skoler, biblioteker og museer.

 

Hvis du vil vide mere om Derbigums kvaliteter og se nogle af vores andre referencer er du velkommen til at klikke dig ind på Derbigums website på adressen www.derbigum.dk.

---

Euromaster Tjørne Alle Slagelse


Eorumaster Tjørne Alle Slagelse

Tagdækning udført af uautoriseret tagdækker til skræk og advarsel.


Euromaster Tjørne Alle Slagelse

Ny inddækning af ventilationshætte med Derbigum SP4


Euromaster Tjørne Alle Slagelse

Ny tagdækning med Derbigum SP4 på en 1,5 år gammel bygning, da det ikke er udført håndværksmessigt korrekt.


Fuglebjerg Sports acrobatik

JJ Tagdækning støtter det lokale gymnastikhold, som deltager i konkurencer på landsplan og giver en masse opvisninger rundt om i Danmark.


Skrænten Korsør


Skrænten Korsør


Skrænten Korsør

Listetagdækning med Derbilister svejset på en Derbicolor Patch


JM Biler Brøndby

Udlægning af andet lag isolering og Derbigum SP4 mekanisk fastgjort i stål plader.


JM Biler Brøndby

Udlægning af isolering og dampspærre ses til venstre.


Frederikssund

Vi har i samarbejde med Teknologisk Institut og Tæt Tag Danmark udført en fugtspærre, hvor der var problemer med skimmelsvamp. Det første projekt var i Frederikssund og var i TV programmet Basta. Vi har siden da lavet gulve i Ølstykke & Køge.